De show

Simone Kleinsma keerde in 2022 wegens groot succes terug naar de theaters met haar voorstelling VERDER, samen met muzikanten Menno Theunissen en Maria Martinez Payà. “Een kunststukje” oordeelde het AD (5 sterren). Op 3 december 2022 speelde VERDER de laatste voorstelling.

Simone vertelt in VERDER haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt je mee in haar verhaal, waarbij muziek uiteraard een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Na eerdere succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! ontwikkelde zij haar VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) die de regie op zich neemt en schrijver Frank Houtappels (o.a.Gooische vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten).

 

VOLG MEDIALANE THEATER EN MIS NIETS

MUZIEK

Muziek speelt een belangrijke rol in de show van Simone Kleinsma. Samen met haar bandleden Menno Theunissen en Maria Martinez Payà, laat Simone een gevarieerd repertoire horen.

 

Menno Theunissen

Pianist Menno Theunissen wist het in 2000 zeker. Hij moest zijn passie voor muziek volgen, terwijl hij eigenlijk wiskunde studeerde! Hij studeerde Cum Laude af aan het Brabants Conservatorium in Tilburg en heeft onder andere cabaretier Seth Gaaikema mogen begeleiden tijdens een internationale tour. Daarna volgden nog meerdere mooie dingen in zijn carrière, o.a. als Music Supervisor bij AIDA Cruises, als pianist van Jim Bakkum en muzikaal leider in grotere producties van onder andere Stage Entertainment NL en MediaLane. Nu mag Menno daar de theatervoorstelling van Simone Kleinsma aan toevoegen.

 

Maria Martinez Payà

De Spaanse percussioniste Maria studeerde klassieke percussie aan het Codarts in Rotterdam en begon al snel met spelen op internationaal niveau. Maria is onder andere percussionist van Theater Tol in Antwerpen, is drie jaar lang onderdeel geweest van het orkest van Lion King de musical en werkte mee aan vele andere muziekproducties in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

Nieuws

De muziek is nu te beluisteren

Simone neemt je in haar theatervoorstelling VERDER mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol…

Lees meer

VERDER in reprise

Simone Kleinsma gaat VERDER in september! Op 3 april 2022 speelde VERDER voorlopig de laatste voorstelling maar…

Lees meer

Première

Maandag 11 oktober was het zover: de feestelijke première van VERDER! Dit is de start van de…

Lees meer
Meer nieuws

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Klik op ‘BOEK NU’ voor de speellijst van VERDER. U kunt hier doorklikken naar het theater van uw keuze. Ook is er een button ‘Koop via Eventim’, naast de theaters is Eventim een officieel verkoopkanaal van VERDER.

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  U kunt hiervoor contact opnemen met de partij waar u de kaarten heeft gekocht, het theater of Eventim.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling duurt c.a. 85 minuten en heeft geen pauze.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan op opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus mag u een foto of video maken.

 • Kan ik een cd of dvd van de voorstelling kopen?

  Momenteel is het nog niet bekend of er een dvd van VERDER wordt gemaakt. De muziek uit de voorstelling is nu te beluisteren op de bekende streamingdiensten waaronder Spotify en Apple Music!