De show

Simone Kleinsma is terug in de theaters met haar nieuwe theatervoorstelling VERDER.

Ze vertelt hierin haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Na eerdere succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! ontwikkelt zij haar nieuwe theatervoorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) die de regie op zich neemt en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten).

Bezoek VERDER nú veilig en volgens de regels.

VOLG MEDIALANE THEATER EN MIS NIETS

MUZIEK

Muziek speelt een belangrijke rol in de show van Simone Kleinsma. Samen met haar bandleden Menno Theunissen en Maria Martinez Payà, zal Simone een gevarieerd repertoire laten horen.

Menno Theunissen
Pianist Menno Theunissen wist het in 2000 zeker. Hij moest zijn passie voor muziek volgen, terwijl hij eigenlijk wiskunde studeerde! Hij studeerde Cum Laude af aan het Brabants Conservatorium in Tilburg en heeft onder andere cabaretier Seth Gaaikema mogen begeleiden tijdens een internationale tour. Daarna volgden nog meerdere mooie dingen in zijn carrière, o.a. als Music Supervisor bij AIDA Cruises, als pianist van Jim Bakkum en muzikaal leider in grotere producties van onder andere Stage Entertainment NL en MediaLane. Nu mag Menno daar de theatervoorstelling van Simone Kleinsma aan toevoegen.

 

Maria Martinez Payà
De Spaanse percussioniste Maria studeerde klassieke percussie aan het Codarts in Rotterdam en begon al snel met spelen op internationaal niveau. Maria is onder andere percussionist van Theater Tol in Antwerpen, is drie jaar lang onderdeel geweest van het orkest van Lion King de musical en werkte mee aan vele andere muziekproducties in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

Nieuws

Première

Maandag 11 oktober was het zover: de feestelijke première van VERDER! Dit is de start van de…

Lees meer

We mogen weer met volle capaciteit spelen!

Goed nieuws! Vanaf 25 september mogen we weer voor VOLLE zalen spelen! Vanaf nu zijn er dan…

Lees meer

De try-outs zijn van start!

Over iets minder dan een maand zal ‘VERDER ’ in première gaan. Om een fantastische show voor…

Lees meer
Meer nieuws

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Klik op ‘BOEK NU’ voor de speellijst van VERDER. U kunt hier doorklikken naar het theater van uw keuze. Ook is er een button ‘Koop via Eventim’, naast de theaters is Eventim een officieel verkoopkanaal van VERDER.

 • Kaarten kopen en COVID-19 status

  Ook in de huidige omstandigheden willen wij u graag zekerheid bieden. Mocht de voorstelling van uw keuze door COVID-19 niet doorgaan, dan krijgt u de garantie voor een geld terug optie of het omboeken naar een andere datum. Uw theater of Eventim zal namens MediaLane Theater contact met u opnemen.

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  U kunt hiervoor contact opnemen met de partij waar u de kaarten heeft gekocht, het theater of Eventim.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling duurt c.a. 85 minuten en heeft geen pauze.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan op opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus mag u een foto of video maken.

 • Kan ik een cd of dvd van de voorstelling kopen?

  Momenteel is het nog niet bekend of er een cd of dvd van VERDER wordt gemaakt. Mocht dit duidelijk zijn dan vindt u hierover uiteraard meer informatie op deze website.